Overrask på Valentindagen

14. februar er det selveste dagen for kjærlighet og hva passer vel bedre enn god mat og kaker på en dag som denne?

Enten du elsker Valentindagen eller synes det er noe kliss er det en utmerket dag for å kose seg litt ekstra med god mat. Har du en kjæreste kan du for eksempel overraske med frokost på sengen? Eller hva med å invitere en venn eller nær familie på middag?

For noen er dette en dag som krever blomster, kort og gaver, men en kake til kaffen kan også gjøre susen, det er tross alt tanken som teller.

Hos SPAR finner masse gode råvarer som lett kan lages til en romantisk middag, en fristende kake eller nystekt bakst.

Valentinfrokost 
Overrask ham eller henne med en hyggelig frokost. Bak hjertebrød på forhånd og server nybakt brød med deilig pålegg og kaffe på sengen. Har du ikke tid til å bake brød kan du trykke ut hjerteformede hull i vanlige brødskiver, legge skivene i en stekepanne og helle ett egg ned i det hjerteformede hullet. Det gir en god start på dagen.

Romantisk middag
Lag noe godt til middag. Kanskje har din kjære en favorittrett du kan lage? Hvis ikke finner du et stort utvalg av spennende middagstips her.

Dessert og kaker til Valentindagen
Noe søtt og godt faller som regel alltid i smak. Hva med å imponere med en hvit sjokoladekake med safran? Eller invitere gjester på nybakt kringle? Her får du gode tips til hvordan du lykkes med gjærbaksten

Blomster gir garantert suksess 
Skal du gi en oppmerksomhet, vil en blomsterbukett være et romantisk og godt valg. Kjøp en bukett med hennes eller hans favorittblomster, og skriv et personlig kort. Garantert suksess! Husk at du alltid finner et godt utvalg av blomster hos SPAR.

SPAR ønsker alle en hyggelig Valentindag!