Slik får du vårstemningen inn i stua

Våren blir stadig mer synlig ute, sørg for å invitere den inn også.

Vi er godt inne i årets første vårmåned og det gir både lengre dager og bedre humør. Det er alltid deilig å se at vinteren trekker seg tilbake og avdekker små vårgaver, selv om noen steder har hatt våren på besøk en stund allerede er det andre områder hvor vinteren i år holder et ekstra godt grep.

Men selv om du er et sted hvor vårtegnene ute i hager, skoger og parker lar vente på seg er det ingen grunn til at du ikke kan ta med deg vårfølelsen inn i din egen stue. Her er noen enkle tips som kan gjøre et vintertungt hjem klar for en ny sesong.

Ta med våren hjem
Gå deg en tur ut i skogen og plukk med deg grener fra et seljetre. På en lun terasse eller foran inngangsdøra i solsteiken tar det ikke lang tid før du har en bukett med herlige gåsunger. 

Saken fortsetter under bildet

Gule tulipaner

Slipp lyset inn
Etter en lang og mørk vinter har gjerne våren den effekten at alt som ikke har blitt vasket på en stund kommer til syne. Vask vinduene dine og heng opp lyse og lette gardiner sånn at du kan nyte vårsola.

Frisk opp 
Du trenger ikke grønne fingre for å friske opp hjemmet med potteplanter og avskårede blomster. Sett frem fargerike blomsterpotter og fyll dem med grønne planter og flotte blomster. Dette er ikke bare pent å se på, men gir også friskere luft i hjemmet ditt. 

Hos SPAR får du alt du trenger til vårrengjøringen og mange av våre butikker har også et godt utvalg av friske blomster. Det er bare å ønske en ny årstid velkommen!