Bli klar til 17. mai-feiringen

Endelig er det tid for 17. mai, den store festdagen som betyr barnetog, korpsmusikk, is, pølser og brus, og det er ingen grunn til å endre på tradisjonene som vi er så glade i.

Vi håper du skal feire dagen med familie, venner og selvfølgelig tradisjonell 17. mai-mat. Is og pølser gjør dagen til en fest for barna, og med litt friske bær til isen og godt tilbehør til pølsene, blir også de voksne fornøyde! Is og pølser er godt og enkelt, men det er også mange muligheter for deg som vil prøve noe «nytt».

Spekemat, tapasskalldyr eller grilling er også ideelt å feire grunnlovsdagen med.

Lag et spekefat med tilbehør som godt brød, potetsalat og eggerøre, og feiringen er i gang. Eller server et utvalg av tapasretter til dine gjester og familie.

17. mai er også en gyllen anledning til å grille. Hos SPAR finner du grillmat til hele familien og her kan du finne noen av våre beste sommeroppskrifter. Husk at åpningstidene i mai kan variere noe, så sjekk ut din nærmeste SPAR-butikk.

Dessert og kaker er også viktig. Du kan gjøre det enkelt ved å servere is og bær, men imponer gjerne med en spennende dessert

Også må vi ikke glemme alle de gode kakene. Hva er din favorittkake på 17.mai? 

SPAR ønsker deg er riktig god 17. mai feiring!