Sankthansfest med god mat

23. juni feirer vi Sankthans. Dette er dagen hvor familie og venner samles til båltenning, god mat og drikke og aktiviteter for barna.

Sankthans er for mange den virkelige starten på sommeren. Båltenning, grilling, bading og leker for barna er tradisjon for mange. Enkel og god mat står i fokus, men det er også viktig å nyte den flotte sommernatten sammen med de du er glade i!

Sankthans er knyttet til ulike tradisjoner, og mat og drikke er ofte en del av kvelden. Bålkos og pølsegrilling er gjerne en suksess blant barna. Kanskje vanker det også en marshmallow eller to på både store og små barn? De voksne foretrekker kanskje grillmat eller ferske reker. 

Uansett hva du ønsker å spise, finner du alt du trenger til feiringen hos SPAR og EUROSPAR. Vi hjelper deg gjerne med gode middagstips og hos oss finner du alltid et stort utvalg av ferske råvarer.

God feiring!

Relatert innhold

Tid for grillmat!

Lyst til å grille, men trenger litt inspirasjon? Her har vi samlet fristende grilloppskrifter til deg, så du kan variere grillmaten uten å bli lei. Riktig godt grillmåltid!

Kakefest

Her finner du kaker for enhver anledning. Håper det smaker!