Adventstid

Adventstiden er her og vi venter på jul. Få tips til hyggelige aktiviteter og kos deg inne sammen med venner og familie.

Lag noe godt å spise og drikke

Inviter de nærmeste til et hyggelig juleverksted og lag enkle julekaker, julegodter og pynt. Alle syntes det er hyggelig å kunne gi bort hjemmelagde og spiselige gaver. Og barna syntes det er kjempestas å få lage gavene selv. Se forslag til hva du kan lage her.

Smultringer, sandkaker, sirupssnipper, berlinerkranser, goro, krumkaker og fattigmann regnes som de syv tradisjonelle julekakene. Lag syv slag av kaker til jul! Se oppskrifter og baketips her. Ikke glem å lage pepperkakehus. Kjøp ferdig pepperkakehus og sett sammen, eller lag ditt eget hus. Barna liker å pynte og ekstra spennende er det når huset skal spises etter jul.

Kos med gløgg

Når nettene blir lange og kulda setter inn, smaker det fantastisk med en varm, krydret drikk. Perfekt når du vil sitte med pledd under sofaen eller invitere gode venner på besøk. Vi kan anbefale eplegløgg med kanel. Se oppskrift på den og andre varmende drikker her.   

Dekorativ pynt

Lei av å sitte inne? Finn på noe morsomt sammen utendørs, hva med å lage en stilig iskule? Fyll ballonger med vann og heng ut over natten. Ta av ballongene, og du har vakre iskuler som kan dekorere i trær og busker. Hell litt conditorfarge i vannet for å få fargerike iskuler.

Eller pynt opp hagen med islykter, fremgangsmåte finner du her.

SPAR ønsker dere alle en riktig hyggelig førjulstid!