Vårens nyheter

Februar betyr nyheter i butikkhyllene, sjekk her om det er noe som frister deg.

Alle har jo sine favorittprodukter, men det er likevel alltid morsomt å prøve noe nytt. I midten av februar fyller butikkhyllene seg opp med nyheter, og dette året er intet unntak.

Ut på tur, aldri sur
Eldorado kommer med en nyhet denne våren som egner seg godt i tursekken. MellomBar i den deilige smaken "salt karamell" er en måltidsbar med sjokolade, salt karamell og fullkornsflak av havre. Baren passer perfekt når du trenger litt ekstra energi mellom måltidene eller når du er ute på tur. Nyt!

Mellombar-1280x720.jpg

Raske middager
For mange er hverdagen travel, men det trenger jo ikke å gå på bekostning av gode måltider. Fersk og Ferdig kommer denne våren med tre spiseklare lunsjretter med gaffel i smakene nudler og kylling, bulgur og hummus, samt pasta og skinke.

Digg-spiseklar_1280x720.jpg

Just add er en annen spiseklar nyhet som består av ferdigstekte skiver av ytrefilet svin. Kommer i to varianter; en med chorizokrydder og en med ramsløk- og tomatkrydder. Disse nyhetene gjør middagen kjapp, sunn og lekende lett!

Middagsretter med spennende smaker
Livet består ikke kun av hektiske hverdager - heldigvis! Jacobs Utvalgte lanserer nå to smakfulle nyheter. Wonton med reker og sitrongress er en sprø og saftig asiatisk dumpling-klassiker. Retten kan enkelt tilberedes i ovnen og serveres som fingermat eller sammen med salat eller i en suppe. En smakfull appelsin-og ingefærdipp følger med i pakken.

En annen god nyhet fra Jacobs Utvalgte er krabbekaker med hint av ingefær & hvitløk. Produktet er rikt på protein og inneholder 47 % krabbe og 43 % torsk.

Krabbe-og-wonton_1280x720.jpg

Laksefilet med smak av chili og mango
Fiskemannen kommer med en spennende fiskenyhet: Laksefilet med smak av chili og mango! Å spise fisk er en utmerket investering i din egen helse – dessuten smaker det godt. Produktet er nøkkelhullsmerket og fryst for å bevare den gode kvaliteten. 

FM-Laksefilet-Chili-Mango_lite.jpg

En søt avslutning
Når det er tid for å unne seg litt ekstra kos, kan du hente frem Jacobs Utvalgte Pavlova-rull, som er en dekorativ festkake av fylt marengs. Denne skal kun tines, så enklere blir det ikke! Server gjerne med topping av pisket krem og friske bær.

Pavlovarull-1280x720.jpg

Behov for tilskudd av næringsstoffer?
LØFT er en helt ny serie helsekostprodukter som legger til rette for at du kan tilpasse inntak etter årstid og livssyklus. Kosttilskudd kan hjelpe med å sikre tilskudd av nødvendige næringsstoffer, men husk - god helse starter med et godt og variert kosthold!

LØFT.jpg