Mer enn 150 vegetar- og veganprodukter i våre butikker

Det er ikke vanskelig å handle inn til kjøttfrie middager hos SPAR. Nå er det enklere enn noen gang å velge plantebasert.

Enten du allerede har et vegetarisk eller vegansk kosthold, eller om det er noe du vurderer så er det enkelt å finne produkter i våre butikker. 

De siste årene har det skjedd en stor utvikling innen denne kategorien og en rekke erstatningsprodukter har kommet i butikkhyllene. Bare innen plantebasert drikke har det skjedd mye og vi har både ris-, soya-, havre- og mandeldrikker i våre butikker. 

Noen vegetarianere har ikke behov for erstatningsprodukter og klarer seg lenge med friske grønnsaker, bønner og andre belgfrukter. For andre kan derimot savnet etter kjøtt være større og da kan erstatningsprodukter være en fin overgang.

I våre butikker finner du blant annet vegetarburgere, vegetarpølser, vegetarkjøttboller og vegetarkjøttdeig. Disse produktene er perfekt for deg som er nysgjerrig på å prøve ut et vegetarisk kosthold, men ikke er helt klar for å gi slipp på alle yndlingsrettene.

For deg som er veganer finnes det flere plantebaserte alternativer i våre butikker, for eksempel for meieriprodukter som ost, melk og iskrem.