Driftsmelding: BankID utilgjengelig natt til fredag BankID oppgraderer sine systemer natt til fredag 22/10. Dette medfører at man ikke kan betale med bankID og bankID på mobil i tidsrommet 00.01 til 08.00.

Høstens nyheter

Høst betyr at det kommer spennende varenyheter i butikkhyllene. Se her om det er noe som frister deg!

Nå finner du mange spennende nyheter i våre butikkhyller! Det er ikke sikkert din lokale SPAR-butikk tar inn alle nyhetene, men er det noe du har lyst til å teste ut kan du spørre betjeningen om de kan ta inn varen.

For deg som vil ha god mat, raskt
Det er mange som har travle dager og da er det greit å kunne få middagen på bordet i en fei. Denne høsten kommer det flere nyheter som kan bidra til raske middager som hele familien setter pris på. 

Fersk & Ferdig Butter Chicken er en deilig indisk rett med god saus og hele stykker av kylling. Serveres gjerne med nanbrød, raita, koriander og litt cashewnøtter.

butterchicken.JPG

Folkets Stekt perfekt er perfekt stekt kjøtt på 1 – 2 – 3! Produktene er ferdig sous vide-tilberedt - en tilberedningsmetode hvor kjøttet vakuumpakkes for så å trekke i et temperert vannbad. Resultatet blir mørt og saftig kjøtt. Alt du trenger å gjøre er å legge kjøttet i en ildfast form og varme det i ovnen.

Lam-etc.JPG

Eller kanskje du vil la deg friste av nye smakfulle pølser fra Folkets? Pølsene er av god norsk råvare og merket Nyt Norge.

pølser.JPG

Folkets Chicken Red Curry og Chicken Tikka Masala
Nå kan Folkets friste med nye thai- og indiske takeaway-inspirerte retter i frysedisken. Rettene varmes raskt opp i mikrobølgeovnen og har to kammer - et til ris og et til saus.

chicken-curry.JPG

Ferdige supper fra Eldorado
Nå lanseres nye Eldorado-supper med rike, spennende og gode smaker. Enkelt å varme opp, og pimpe hvis du ønsker ekstra fylde og næring. Eldorado tomatsuppe er slik barna liker den – mild og kremet. Sellerirot- & blomkålsuppe er laget med rømme. Suppene skal kun varmes.

supper.JPG

Tid for fårikål
Norges nasjonalrett lager du enkelt ved å legge kjøtt og biter av kål lagvis i en gryte. Strø salt og pepper mellom lagene. Hell på vann, kok opp, og la fårikålen trekke på svak varme til kjøttet er mørt og løsner fra beinet (ca. to timer). Serveres med kokte poteter.

fårikålkjøtt.JPG

Produktet er merket Nyt Norge.

Nyheter til tur og trening
Eldorado Havreba
r er perfekte å ha med i tursekken eller på lomma når du er på farten. Havrebaren gir deg et lite energipåfyll når du trenger det. To varianter: Kokos & sjokolade og Skogsbær & sjokolade.

MellomBar med ny smak! Endelig kommer jordbær og hvit sjokolade, denne kan nytes med god samvittighet på tur eller etter trening.

Mellombar-havrebar.jpg

MellomBar er merket Rainforest Alliance. Rainforest Alliance jobber for å beskytte skogene, forbedre levebrødene til bønder og skogssamfunn, fremme deres menneskerettigheter og redusere klimakrisen.

Brødnyheter
Nå lanserer vi fire nye brød fra Jacobs Utvalgte hos SPAR!

Kornbrød med lynghonning er et saftig og smaksrikt brød med mye korn og frø. lynghonningen gir en søt og rund smak til brødet samtidig som det bidrar til et ekstra saftig brød. Grovbrød med spiret rug er et grovt brød bakt i steinovn. Spiret rug gir en naturlig sødme og saftighet.  Kjernebrød med gresskarkjerner og solsikkefrø er et saftig, grovt og formstekt brød bakt på surdeig. Tigerloff med meierismør er en saftig loff bakt på en teknikk som gir et karakterisk utseende med en krakelert og sprø skorpe. Et godt valg til høstkosen!

brød.JPG

Spennende nyheter på drikkefronten
Prøv gjerne nye Eldorado Boble Skogsbær med smak av skogsbær, eller hva med å teste verdensnyheten Urge Holiday Flavor? Eple- og mangojuice fra Eldorado er en forfriskende juice av søt mango blandet med røde og grønne epler.

drikke-ny.jpg

Når du vil kose deg litt ekstra
Det kommer også noen nyheter for deg som er glad i det søte. Blant annet kommer verdens mest solgte bar, Snickers, i ny versjon; Snickers Creamy Peanut Butter med peanøttsmør, karamell og nøttebiter. Freia Melkesjokolade Smil kommer i et mindre 60-grams plateformat. Mentos Sugarfree er et sukkerfritt alternativ.

På chipsfronten finner du nå Tynn & Sprø Rocka Paprika og Crispy Bacon i snackshyllene. 

 

Snacks.jpg

Dekk et vakkert høstbord
Unik lanserer en helt ny serie med servietter, som er både FSC® og Svanemerket.

Servietter.jpg
FSC-merket stiller krav om at skogdriften produktet stammer fra ikke fører til avskoging, at hogsten forgår kontrollert og tar hensyn til lokalbefolkning. Svanemerket er det offisielle nordiske miljømerket. Svanen stiller miljøkrav til produkter i et livssyklusperspektiv, fra uttak av råvare, under produksjon, under bruk og til produktet som avfall.