Mat til mange – i én kjele

Gryterett er perfekt for deg som vil bruke lang tid ved middagsbordet og kort tid ved oppvaskbenken.

Gryterettens rykte er kanskje litt frynsete vil noen hevde. Den kan både bli sett på som gammelmodig og lite festlig, men gryterett er faktisk ikke så dumt å diske opp med i selskap. Den er perfekt å servere til mange og kan ofte nesten lage seg selv sånn at du får bedre tid med gjestene. 

Om du velger en vegetarisk variant, eller bruker kylling, kjøtt eller fisk i din gryterett velger du selv. Her kan du smaksette akkurat som du vil. Gryteretten er også perfekt hvis du har noen rester i kjøleskapet som du vil bruke opp, slappe grønnsaker blir som nye i en god gryte. 

For deg som skal på hytta i høstferien er gryteretten perfekt. Den gir varmen tilbake i kropper som har vært ute i høstlufta og du får ekstra mye tid med familien.

Vi har funnet frem noen oppskrifter som kan gi deg inspirasjon til å sette gryteretten på bordet, både til fest og hverdags. 

Relatert innhold

Kyllingfrikassé

Sunn og god middag - denne retten lager du lett til hele vennegjengen!

Chili con carne med kjøttdeig og bønner

Santa Maria Tex Mex Chili Con Carne har en fyldig og kraftig smak full av chili. Kan tilberedes både med eller uten bønner og serveres med tortillas og en god salat. Eller hvorfor ikke ris.