Fresh fisk

Tips til deg som vil lage digge fiskemiddager.

Det er ikke vanskelig å lage gode middager med fisk. Enten du baker fisken i ovnen, legger den på grillen, steker den i panna eller rett og slett spiser den rå. 

Mulighetene er mange, både i selve tilberedningen av fisken og variasjonen i tilbehøret. Har du en fiskeskeptiker i familien kan du jo prøve å bytte ut burgeren med en fiskeburger, det smaker skikkelig godt og er bra for kroppen!

Synes du fisk i seg selv kan være smakløs er det ikke noe i veien for å jazze den opp. Friske urter, vårløk og sitron er flott følge til laks som blir bakt i ovnen. Prøv deg også frem med å smaksette med hele pepperkorn, chilli og hvitløk.

Lag gjerne din egen kryddermiks med de smakene du liker best og gni fisken inn med dette før du varmebehandler den, det gir spennende middager!

Under finner du oppskrifter som kan inspirere deg til å sette fisk på bordet – alt du trenger til fiskemiddagen finner du hos SPAR!

Relatert innhold

Grillspyd med steinbit

Ta en bit! Eller ti? Grillsypd med steinbit i perfekt følge med sitronrømme og grillede grønnsaker - prøv denne på grillfesten.

Pestobakt laks

Pestobakt laks med fullkornsris, brokkolisalat og sitronrømme – enkelt og skikkelig godt!

Torsk carpaccio

- servér til forrett, tapasbordet eller lunsj!