Driftsmelding: BankID utilgjengelig natt til fredag BankID oppgraderer sine systemer natt til fredag 22/10. Dette medfører at man ikke kan betale med bankID og bankID på mobil i tidsrommet 00.01 til 08.00.

Ta vare på naturen rundt deg

Nå forsvinner engangsserviset – flergangsservise og palmeblader overtar.

Sommer betyr gjerne at det blir flere middager i friluft og kanskje har man også flere selskap med gjester. Enten du er på stranda, fjelltur eller campingen kan det være lettvint å slippe full oppdekning med knusbart service. 

Til neste år kommer EU-direktivet som forbyr engangsplast, men allerede denne våren har Unik lansert et mer miljøvennlig alternativ til engangsserviset. Produktene passer like godt til fest i hagen, som frokost på terrassen og en piknik på stranden. 

Palmebladtallerkenene er laget av nedfalne palmeblader som er tørket, rengjort og varmepresset. Palmeblader er en fornybar råvare og prosessen er helt fri for kjemikaler. 

Vi har også en bambuskopp som kan vaskes i oppvaskmaskin og er et godt alternativ til engangsprodukter i papp eller plast. Engangsglass fra Unik er erstattet med flerbruksglass i plast, som kan vaskes i oppvaskmaskin og brukes igjen og igjen.

Les mer om serien fra Unik her.

Unik_flergangsservise_1280x720_3.jpg