Plast- og papirposer til samme pris

For at det skal være enkelt for våre kunder å velge miljøvennlige alternativer har vi nå lik pris, uansett om du velger plastpose eller papirpose.

Vi går inn i en travel handletid for mange, der det ofte blir flere turer på butikken og mange varer i kurven. I SPAR er vi opptatt av å tilby våre kunder miljøvennlige alternativ og derfor har du fra fra 25. november 2019 fått papirposene våre til samme pris som plastposene.

Det er ikke så lett å orientere seg om hva som faktisk er de mest miljøvennlige alternativene. Her kan du finne mer informasjon om den miljømessige forskjellen mellom plastposer, papirposer og gjenbruksnett.

Har du en god idé til kampen mot plast?
Handelens Miljøfond, som SPAR støtter, arbeider for kampen mot plast. Gjennom året har de mange utlysninger der de støtter tiltak og ideer som skal redusere plastbruken, både i inn- og utland.

– SPAR er stolt medlem av Handelens Miljøfond. Vi jobber hardt for å bidra til mindre plast i naturen. Vi har kuttet ut alt av plastsugerør og kuttet forbruket av plast med over 100 tonn pr år i våre frukt- og grøntavdelinger, forteller markedssjef i SPAR, Martin Munthe-Kaas.

Du finner mer informasjon om Handelens Miljøfond og hva de jobber med her.