Personlige kuponger som gir 40% avslag

Alle Trumf-medlemmer får personlige kuponger som gir 40% rabatt på utvalgte produkter hos SPAR! Logg deg inn i appen eller på Min side på spar.no med din Trumf-profil for å benytte deg av tilbudene.

Hvordan får jeg kuponger?

Kupongene vil du få tilgang til i SPAR-appen eller på Min side på spar.no. Om ikke du har lastet ned appen allerede, kan du laste den ned fra App-store eller Google Play her:

Last ned i App Store her!

Last ned i Google Play her!

Med en gang du har aktivert tilbudet i appen eller på MIn side på spar.no, vil rabatten trekkes fra i kassen når du skanner Trumf-kortet ditt eller betaler med et Trumf-registrert bankkort.

Er du ikke Trumf-medlem? Bli medlem i dag og få ekstra gode tilbud fra SPAR! 

Hvor finner jeg kupongtilbudene i appen?

Når du åpner appen går du inn på TILBUD og deretter KUPONGER. Om ikke du allerede er logget inn med din Trumf-bruker, må du logge på for å se hvilke tilbud som ligger tilgjengelig og venter på deg. Du logger deg enkelt på med din epost-adresse, mobilnummer eller ditt kundenummer. Husker du ikke ditt passord, kan du enkelt bestille et nytt. Det mottar du på sms om ditt mobilnummer er registrert, alternativt sendes det til din registrerte epost-adresse.

Kupongtilbud i SPAR-appen

Hva klikker jeg på i appen?

Når du er logget inn ser du hvilke kuponger du har tilgjengelig. Du må aktivere kupongtilbudet ved å trykke på den grønne knappen «AKTIVER». Når tilbudet er aktivert blir knappen grå med beskjed om at tilbudet er aktivert og hvor lang gyldighet det er på tilbudet. I det du aktiverer tilbudet legger tilbudsvaren seg automatisk i handlelista slik at du husker å plukke varen med deg når du skal handle. Kupongen gjelder én vare pr. kampanjeperiode/periode.

Hvordan fungerer kupongtilbudene når jeg skal handle i butikken?

Finn produktet i butikken, når du kommer i kassen og handler varen trekkes automatisk rabatten fra i det du skanner ditt Trumfkort eller du betaler med ditt Trumf-registrerte bankkort. Enkelt! Du trenger ikke å vise frem kupongen på telefonen til vår medarbeider i kassen. På kvitteringen ser du at rabatten er trukket fra.

Husk at kupongene dine må brukes før utløpsdatoen, slik at du ikke går glipp av tilbudene.
Har du tilbemeldinger eller spørsmål ta kontakt med oss på appfeedback@spar.no