Overrask på Valentindagen

14. februar er det selveste dagen for kjærlighet og hva passer vel bedre enn god mat og kaker på en dag som denne? Kjøp ferdig eller lag selv. Det er uansett tanken som teller.

Blomster, kort og gaver... Mulighetene er mange når man skal overraske den man er mest glad i, men overraskelsen trenger ikke å være så stor for at den skal bety noe for din utkårede.

Hos SPAR finner masse gode råvarer som lett kan lages til en romantisk middag, en fristende kake eller nystekt bakst.

Valentinesfrokost 

Overrask ham eller henne med en hyggelig frokost. Bak hjertebrød på forhånd og server nybakt brød med deilig pålegg og kaffe på sengen.

Romantisk middag

Lag noe godt til middag. Kanskje har din kjære en favorittrett du kan lage? Hvis ikke finner du et stort utvalg av spennende middagstips her. 

Dessert og kaker til Valentine 

Noe søtt og godt faller som regel alltid i smak. Gjør det gjerne enkelt og lag sjokoladekake, men stek den i en hjerteform. Pynt med en rose, så imponerer du ekstra! Du kan også lage store muffins og pynte med glasur og dekorhjerter.

Blomster gir garantert suksess 

Skal du gi en oppmerksomhet, vil en blomsterbukett være et romantisk og godt valg. Kjøp en bukett med hennes eller hans favorittblomster, og skriv et personlig kort. Garantert suksess! Husk at du alltid finner et godt utvalg av Fairtrade-roser hos SPAR.

SPAR ønsker alle en hyggelig Valentinesdag!