En sunn og god hverdag

Fyll på med fargerike og smakfulle retter i hverdagen! En suppe kan for eksempel varieres i det uendelige og er et godt alternativ til hverdagsmiddagen - og det er både sunt, rimelig og godt for store og små.

Gode supper

Grønnsaker er en god basis i mange supper. Tilsett gjerne også litt kjøtt, men la grønnsakene dominere. Server suppen med hjemmelaget grovbrød og du har et deilig måltid som passer både til hverdags og fest. Prøv blomkålsuppe, tomatsuppe, gulrotsuppe, aspargessuppe eller grønnsakssuppe. 

TIPS: Bruk en posesuppe som basis og tilsett ekstra med grønnsaker; enkelt og godt.

Friske salater

En god salat passer alltid som tilbehør og forrett, men en salat kan også serveres som et eget måltid. Gode klassikere er: cæsarsalat, kyllingsalat, gresk salat og tzatziki, salat med grønnsaker og grønn salat. Se flere gode oppskrifter på høyre side av denne artikkelen.

Frukt som snacks

Server frukt som dessert og snacks. Lag fruktsalat eller del opp frukten i passende biter. Både barn og voksne spiser mer frukt når det er oppskåret!

Grønnsaker kan være både smakfulle og mettende hvis man tilbereder råvarene riktig. Server rikelig med grønnsaker til alle måltider, det er både sunt og godt!

SPAR ønsker alle en riktig god middag!