Dra på piknik

Pakk kurven og ta middagen i friluft!

Enten ferden går til parken, stranden eller skogen – en god piknikkruv legger grunnlaget for en strålende middag og kveld med hele familien.

Fyll kurven med ferske baguetter, spekemat, pastasalat, pesto, frisk frukt og kald drikke. Her er det bare din egen fantasi og smak som setter grenser.

Mye av maten kan du lage kvelden før ettersom den ikke skal være varm og fint kan lagres i kjøleskapet natten over. Bruk plastbokser med lokk til å lagre maten i. Dette gjør det lett å stable maten, samtidig som det sørger for at du slipper lekkasjer i piknikkurven.

Vi har samlet sammen noen oppskrifter som kan gi deg inspirasjon til å flytte middagen ut av huset noen dager denne sommeren. God tur! 

Relatert innhold

Grove rundstykker med urtevri

Hjemmelagde grove rundstykker - perfekt tilbehør til supper!

Salat med nypoteter og asparges

Lett, velsmakende og enkelt - om sommeren smaker en frisk salat ekstra got, enten alene eller som tilbehør.

Kyllingwraps

Kyllingfilet er lett og god sommermat - prøv denne varianten!

Rekeruller

Denne rullen er fyllt med herlige smaker fra ferske reker og syrlig saus som minner om den klassiske smaken av cæsardressing. Passer godt som bufféalternativ eller som snacks til aperitifen.

Grillpølser med ananas- og paprikarelish

Pølsefest på grillen er en favoritt for både store og små. Varierer du med tilbehøret, går du ikke lei før til høsten.

Grillet quesedilla

Grillet quesedilla fylt med kylling, paprika, ost og rødløk er en ny favoritt. Serveres med frisk salat og himmelsk god romescosalsa!