
I påsken nyter vi gjerne ekstra gode råvarer til middag, som lammekjøtt med deilig tilbehør. Her finner du tips til årets påskemat!
Reinsdyrstek med kantarellsaus
- med kantarellsaus, hasselbakte poteter og persillesalat.
Kalkunfilet med valnøttfyll, smørstekte epler og kålrabiskiver
Et godt festmåltid!
Lammelår med appelsin og urtepotet
Lammelår er super festmat og lett å lage til mange. Invitér til middag og servér denne appelsinvarianten med urtepoteter. Nydelig kombinasjon!
Lammegryte med rotgrønnsaker
Lag en deilig lammegryte og tilsett rotgrønnsaker for en ekstra god kombinasjon.
Kantarellsuppe
Plukk sopp selv eller kjøp den fersk hos oss!
Pizza med kantarell og rosmarin
Kantarellen har sesong til langt utpå høsten og er selveste kongen av sopp. Prøv den på pizza!
Skinkestek med eplechutney og kålsalat
Skinkestek i godt selskap med frisk eplechutney og kålsalat.