Nyt god mat i påsken

I påsken nyter vi gjerne ekstra gode råvarer til middag, som lammekjøtt med deilig tilbehør. Her finner du tips til årets påskemat!

Reinsdyrstek med kantarellsaus

- med kantarellsaus, hasselbakte poteter og persillesalat.

Lammelår med appelsin og urtepotet

Lammelår er super festmat og lett å lage til mange. Invitér til middag og servér denne appelsinvarianten med urtepoteter. Nydelig kombinasjon!

Lammegryte med rotgrønnsaker

Lag en deilig lammegryte og tilsett rotgrønnsaker for en ekstra god kombinasjon.

Kantarellsuppe

Plukk sopp selv eller kjøp den fersk hos oss!

Pizza med kantarell og rosmarin

Kantarellen har sesong til langt utpå høsten og er selveste kongen av sopp. Prøv den på pizza!

Skinkestek med eplechutney og kålsalat

Skinkestek i godt selskap med frisk eplechutney og kålsalat.