Førjulsmiddag med fisk

Mye fisk og skalldyr er i sesong rundt juletider. Eksprimenter med tilbehør og nyt en litt lettere førjulsmiddag.

For noen er juletorsken en selvfølge på middagsbordet 24. desember. For andre er det svin eller sau som gjelder. Men uansett hva du spiser på julaften kan en fiskemiddag i førjulstiden smake godt.

Mange har tradisjon for rakfisklag og lutefisklag, men hvis disse to fisketypene ikke er din favoritt er det mange andre muligheter. Torsken er i sesong nå og her kan du virkelig leke deg med tilbehøret. Lag en julete variant og bruk sesongens råvarer. 

Husk at skalldyr og sjømat faktisk er på sitt aller beste nå ettersom det er kaldt i vannet. Det er derfor ingen grunn til å vente til sommeren med å sette det på bordet. Hva med en lang helgefrokost med hjemmelaget rekesalat og lakserøre

Husk at i alle SPAR-butikker kan du få god hjelp av våre dyktige medarbeidere når det kommer til å velge ut råvarer til din fiskemiddag. 

Relatert innhold

Torskefilet med risotto, fennikel og erter

Fisk i en fei! Stekt torskefilet med risotto, fennikel og erter. Enkelt og godt.

Juletorsk med spansk pølse og søtpotet

Spansk pølse og søtpotet passer perfekt til årets juletorsk!