Julen er her

Endelig er julen her igjen! Nå er tiden inne for å spise god mat og drikke, og å kose seg med deilige desserter og kaker. Hyggelige sammenkomster med venner og familie er det gjerne mye av i julen, og glade barn som venter spent på julaften setter sitt preg på feiringen.

Tradisjon

Julen er tid for tradisjoner og alle har noen tradisjoner de må følge. Juletre pyntet med lenker laget av barna. Nisser i hele huset. Lukt av bakst, god mat og kanel. Julekalender med små gaver laget av mor. Julespill på skolen der familiens yngste har en stor eller liten rolle. Julen betyr gode tradisjoner preget av gode minner og glede.

Mat 

I julen spises det mye god mat. Ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, torsk, kalkun  - alle har sin favoritt og selvfølgelig sin måte å lage maten på. Også må det ikke glemmes alle de gode julekakene, de syv slagene som er så viktige. Eller var det tre slag som var tradisjon i din familie? Kanskje bytter dere kaker og lager tre slag hver? Uansett er mat viktig i julen.

I SPAR er vi opptatt av gode tradisjoner og god mat. I våre butikker finner du alt du trenger til julematen og vi gir deg selvfølgelig alle de gode tilberedningstipsene. Hos oss kan du velge om du vil ha alt ferdig eller vil prøve ut ferdighetene på kjøkkenet selv. Vi har råvarer og produkter som lar deg lage tradisjonsrike julebrunsjer, middager og desserter.


Hos SPAR får du de beste juletilbudene!