Gladlaks hos SPAR

I SPAR jobber vi alltid med å skaffe de beste råvarene og ønsker å spre matglede i det ganske land. Nå lanserer vi Gladlaks – en laks av ekstra høy kvalitet. Den er produsert uten bruk av antibiotika og palmeolje, fôret med ekstra mye omega-3, og 100 % sporbar!

Sunn og trygg mat produsert på en bærekraftig måte er etterspurt av norske forbrukere – og havbrukslaks er et slikt produkt. Laks er en god kilde til omega-3, jod, selen og proteiner – og produksjon av havbrukslaks er en svært ressurseffektiv og klimavennlig form for matproduksjon. Gladlaks er et sunt og trygt valg for deg som kunde, og du finner den i alle våre SPAR- og EUROSPAR-butikker.

God dyrevelferd
Bare de beste plasseringene er valgt for Gladlaks-merdene. Optimale vannstrømmer og rent og klart vann med kun 2,5 % laks og hele 97,5 % vann, sørger for god dyrevelferd. En kombinasjon av rent fjordvann og fôrinnhold sørger for at vår laks er så ren som overhodet mulig. Den innholder for eksempel langt mindre fremmedstoffer enn norsk villaks.

Spor historikken på "din" laks!
Gladlaks skal være 100 % sporbar fra egg til ferdig produkt. Alle som kjøper et Gladlaks-produkt vil enkelt kunne finne ut hele historikken til akkurat det laksestykket man står med i hånden ved å besøke gladlaks.no og taste inn sporingskoden på Gladlaks-produktet.

Gladlaks er lakseporsjoner uten skinn og bein, og kommer i variantene Naturell, Provencesmør og Kreolsk. Alle Gladlaks-produktene finner du hos SPAR og EUROSPAR fra 31. august 2015.

God fiskemiddag!