Spicy biffsnadder med fargerike grønnsaker

Spicy biffsnadder med fargerike grønnsaker
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min

Ingredienser

  • 1 pk strimlet biffsnadder
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 stk chili
  • 2 stk hvitløksfedd
  • 0,5 stk squash
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk gul paprika
  • 1 stk rødløk
  • 3 ss soyasaus
  • 6 dl kokt Eldorado pasta
  • 1 neve oregano

Slik gjør du

  1. Kok pasta. Finhakk chili og hvitløk. Del opp squash, paprika og løk i grove biter. Gjerne i litt forskjellige former – det blir fint! Varm en stor stekepanne med olje. Ha i kjøttet og la det bli brunt på høy varme i ca. 2 minutter.
  2. Ha i grønnsaker og la det steke sammen med kjøttet i ca. 5 minutter. Tilsett pasta og soyasaus. Bland godt sammen og server med frisk oregano.
  3. Biffsnadder er en av SPARs Middagsfavoritter og du finner denne i din lokale SPAR-butikk