Sashimisalat

Sashimisalat
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Spennende til forrett, tapasbordet eller lunsj!

Ingredienser

  • 400 g laks
  • 65 g babyspinat
  • 0,5 dl solsikkekjerner
  • 2 appelsiner
  • 2 rødbeter
  • 2 stilker vårløk
  • 1 lime
  • 0,3 chili
  • 2 ss olivenolje
  • Salt
  • Pepper

Slik gjør du

  1. Bruk en skarp kniv og skjær tynne skiver av fisken. Skrell appelsinen og skjær den i skiver.
  2. Rødbeter kokes møre og skjæres i små terninger.
  3. Fordel fisk, spinat, rødbeter og appelsin på et stort fat. Finhakk chili, men fjern frøene først. Bland saft fra en lime og olivenolje og ha over salaten. Til slutt har du på salt, pepper og solsikkekjerner.
  4. Oppskrift fra SPAR vinterhefte 2015.