Pizza med laks og hvit saus

Pizza med laks og hvit saus
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Pizza med laks og hvit saus er like vakker som den er god. God til lunsj – god til middag.

Ingredienser

  • 4 Piadinabunner
  • 1 boks Drømmelett
  • 0,5 ts pepperrotkrem
  • 150 g revet mozzarella
  • 10-15 aspargestopper delt på langs
  • 250 røkelaks
  • 1 avokado
  • salattopper
  • gressløk
  • 1 saft av en halv sitron
  • Maldonsalt

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 210 °C. Rør sammen Drømmelett, pepperrotkrem og litt sitronsaft. Smør sausen utover Piadinabunnene og strø på revet mozzarella. Stek bunnene i ca. 5-7 minutter. Kutt aspargestopper på langs. Kok opp vann og la aspargesen ligge i ett minutt før du skyller dem i kaldt vann. Server pizzaen med skiver av røkelaks og avokado, aspargestopper, salattopper og kuttet gressløk. Press over saften fra en sitron og dryss litt havsalt over. Nydelig!