Pizza med biff

Pizza med biff
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Herlig pizza med tomatsaus, kantareller, rødløk og biffsnadder!

Ingredienser

  • 1 pk Biffsnadder, SPAR Middagsfavoritt
  • 1 pk kantareller
  • 1 rødløk
  • 6 dl revet ost

Pizzabunn

  • 4 dl hvetemel
  • 1 ts salt
  • 20 g gjær
  • 1,5 dl vann
  • 2 ss olje

Tomatsaus

  • 1 boks hermetiske tomater
  • 2 ss tørket oregano
  • 1 fedd hvitløk
  • 0,5 ts sort pepper

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 250° C. Lag 2 store eller flere små pizzabunner og fordel dem på bakepapir. Smør tomatsaus på bunnene. Skjær rødløken i ringer. Fordel over sopp, løk, ost og rå biffsnadder. Biffen er så tynn at den blir gjennomstekt i ovnen på den høye temperaturen. Stek pizzaen midt i ovnen til den har fått fin farge og bunnen er sprø. Server gjerne med litt frisk ruccula ved siden av eller oppå pizzaen!
  2. Bland mel og salt i en bolle. (Bruker du tørrgjær, bland det sammen med melet.) Bland fingervarmt vann og gjær, og hell over melblandingen. Ha i olje. Elt til du har en myk og smidig deig. Dekk med plast og la deigen stå og heve i minst 30 minutter.
  3. Rør sammen tomater med oregano, raspet hvitløk og sort pepper. Dette er en enkel og rask måte å lage egen tomatsaus på!