Pestobakt laks

Pestobakt laks
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Pestobakt laks med fullkornsris, brokkolisalat og sitronrømme – enkelt og skikkelig godt!

Ingredienser

  • 2 pk laks, SPAR Middagsfavoritt
  • 1 glass pesto
  • 2 poser boil-in-bag fillkornsris
  • 1 brokkoli
  • 1 rødløk
  • 1 boks lettrømme
  • saft og skall av en halv sitron
  • salt og pepper

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 180 °C. Kok ris etter anvisning på pakken. Finhakk rå brokkoli og bland godt sammen med den kokte risen. Du kan gjerne bruke flere grønnsaker i rissalaten om du har noe du vil bruke opp. Skjær rødløken i ringer. Legg fisken i en ildfast form og fordel pesto over. Stek deretter fisken midt i ovnen i ca. 15 minutter. Bland sammen rømme, sitronsaft- og skall til en frisk dressing som du serverer ved siden av. God, enkel og sunn hverdagsmiddag!