Laks og søte bringebær!

Laks og søte bringebær!
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
En perfekt sommerkombinasjon.

Ingredienser

  • 4 biter laksefilet
  • 1 mango
  • 0,5 kurv friske bringebær
  • 1 pose salatmiks
  • 1 potte koriander
  • 2 dl ristede cashewnøtter

Dressing

  • 0,5 kurv friske bringebær
  • 0,5 finhakket rød chili
  • 0,5 dl olivenolje
  • 1 sitron, bruk saften
  • Salt
  • Pepper

Slik gjør du

  1. Skrell mango og skjær den i biter. Ha mango, halvparten av bringebærene, salat og koriander i en bolle.
  2. Bland sammen resten av bringebærene, finhakket chili, olje, sitron, salt og pepper til dressingen.
  3. Grill laksen i ca. 5 minutter på hver side. Servér fisken på salaten og dryss over dressing og nøtter.
  4. Og du – har du noen ekstra bringebær? Fyll en karaffel med isvann, legg bringebærene oppi og du har en deilig sommerlimonade. Vel bekomme!
  5. Oppskrift fra SPAR sommerhefte 2015.