Kyllingfilet med byggrynsalat

Kyllingfilet med byggrynsalat
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Kyllingfilet med byggrynsalat, bakte tomater og Q-Drømmelett tilsatt sitron

Fremgangsmåte

  1. Krydre kyllingfiletene og stek de i en stekepanne med litt smør. Begynn på høy varme og senk temperaturen etterhvert. Stekes i ca. 15 minutter. Snu filetene underveis.
  2. Grovhakk hvitløk og ha det oppi en liten ildfast form sammen med tomater og litt olje. Stek i ovnen i ca. 10 minutter på 200 grader.
  3. Ha kokt byggryn i en bolle. Grovhakk ruccola og ha det oppi. Vask purren og strimle den tynt.
  4. Ha i tomater, hvitløk og oljen fra formen i salaten og bland sammen.
  5. Finhakk basilikum og bland sammen med sitronskall, sitronsaft og Q-Drømmelett. Smak til med salt og pepper.
  6. Server den nystekte kyllingen til salaten sammen med sitrondressingen.