Kjøttboller med ratatouille og pasta

Kjøttboller med ratatouille og pasta
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min

Ingredienser

  • 1 pk rå kjøttboller, SPAR Middagsfavoritt
  • 2 pk fersk fullkornspasta, Eldorado
  • 1 gul paprika
  • 1 grønn squash
  • 1 løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 potte frisk oregano
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • olje til steking
  • godt brød

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180 °C. Vask og kutt grønnsakene i små biter. Fres deretter grønnsakene i en varm stekepanne med olje. Fordel grønnsakene i en smurt ildfast form. Hell i hermetiske tomater og smak til med oregano, salt og pepper. Brun kjøttbollene i stekepannen og legg dem over grønnsakene i formen. Formen stekes ved 180 °C i 10 minutter. Kok pasta som anvist på pakken og server den sammen med kjøttboller og grønnsaker. Serveres med godt brød og masse frisk oregano.