Kjøttboller med blomkål, brokkoli og asparges

Kjøttboller med blomkål, brokkoli og asparges
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Smakfulle kjøttboller i fint følge med raspet blomkål, brokkoli og asparges. Godt, sunt og enkelt!

Ingredienser

  • 2 pk kjøttboller, SPAR Middagsfavoritt
  • 1 pk tomatsaus, SPAR Middagsfavoritt
  • 0,5 blomkålhode, raspet
  • 0,5 hode brokkoli, raspet
  • 1 bunt asparges
  • 2 ss olivenolje
  • 3 fedd hvitløk
  • 100 g parmesan

Slik gjør du

  1. Varm olivenolje og hvitløk i en panne og stek raspet blomkål, brokkoli og asparges. Vend inn høvlet parmesan. Bruk gjerne en ostehøvel. I en annen panne, stek kjøttboller, og rør inn tomatsaus. Server grønnsaker toppet med kjøttboller og tomatsaus.