Hamburger med bacon og coleslaw

Hamburger med bacon og coleslaw
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min

Ingredienser

Hamburger

  • 4 hamburgere, naturell
  • 4 hamburgerbrød
  • 4 skiver cheddarost
  • 1 pakke bacon
  • 1 ss melis
  • Sylteagurker
  • Gul løk
  • Bbq- saus
  • Salat

Coleslaw

  • 100 g hodekål eller nykål
  • 0,5 fennikel
  • 4 ss majones
  • Salt
  • Pepper
  • 1 boks mais, liten
  • 0,5 sitron, saften av

Slik gjør du

  1. Lag coleslaw først – se oppskrift under. Skjær sylteagurk og løk i skiver. Legg bacon på bakepapir og dryss melis på begge sider. Stekes i ovnen på 200 °C til baconet er gyllent. Grill burgerne på høy varme før osten legges på. Grill gjerne brødene også. Server burgeren med salt-søtt bacon, cheddarost, coleslaw og grønt. Rotgrønnsakfries er godt tilbehør, se oppskrift på spar.no.
  2. Strimle kål og fennikel så tynt som mulig og bland inn majones, salt og pepper. Smak til med sitronsaft og ha i maisen.