Grillet kyllingfilet

Grillet kyllingfilet
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Grillet kyllingfilet med italiensk tomatsaoys, oregano og hvitløk.

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • Tagliatelle til 4 personer

Saus

  • 3 ss olivenolje
  • 3 fedd hvitløksfedd
  • 1 gul løk
  • 2 bokser hermetiske tomater
  • 3 ss tomatpure
  • 1 ss oregano
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker

Topping

  • 1 potte basilikum
  • 1 pose pinjekjerner
  • 50 g revet parmesan

Slik gjør du

  1. Begynn med sausen. Skrell og finhakk hvitløk og løk. Surr det mykt i olivenoljen og ha i tomater og tomatpure. La det koke opp og tilsett krydder. La alt småkoke i ca. 30 min.
  2. Stek eller grill kyllingen. Kok pastaen som anvist på pakken. Server kyllingen med tomatsaus, nykokt pasta, basilikum, pinjekjerner og rikelig med revet parmesan.