Eple og vannmelonsalat med kokoskrem og granateple-salsa

Eple og vannmelonsalat med kokoskrem og granateple-salsa
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Tynne skiver av eple og vannmelon, kokskrem på kokosmelk, vaniljesukker og lime. Salsa av granateple, mynte og bringebær.

Ingredienser

  • 4 Granny Smith epler
  • 0,5 vannmelon
  • 1-2 granatepler
  • 1 boks bringebær
  • 1 potte mynte
  • 2 bokser kokosmelk
  • 1 ss vaniljesukker
  • saft og skal fra 1 lime

Slik gjør du

  1. Vask eplene og skjær de i tynne skiver. Press over litt sitron saft så blir det ikke brunt. Skrell melon og skjær den i tynne, store skiver. Ta ut granteplekjernene. Tips! Gjør det i vasken, det spruter masse rød saft! Mos sammen litt bringebær og bland det sammen med granateple og hakket mynte. Spar litt mynte til servering. Åpne koksmelken og ta forsiktig ut den tykke kokoskremen. Kokosvannet kan du bruke i gryter eller smooties! Bland sammen kokos krem, vaniljesukker og limesaft og skall til en røre. Ha eple og melon på et stort fat. Ha over salsa og frisk mynte og server med kokoskrem! Sommerens sunneste og friskeste dessert eller lunch!