Vegetartaco med avokado og grønn chili

Vegetartaco med avokado og grønn chili
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

< 20 min
En smakfull vegetarrett som er et alternativ til den klassiske meksikanske tacoen. Server den sammen med Taco Sauce Hot (eller mild/medium), ferske grønnsaker og topp med fersk koriander.

Ingredienser

Vegertartaco:

  • 1 pose vegetarian taco mix
  • 1 dl passerte tomater alt.hakkede
  • 2 dl vann
  • 1 pakke taco shells

Tilbehør:

  • 4 dl issalat strimlet
  • 1 pakke coctailtomater - røde og gule
  • 1 stk rødløk i skiver
  • 1 stk avocado i biter
  • 0,5 stk koriander
  • 1 glass taco sauce hot

Slik gjør du

  1. Bland Vegetarian Taco Mix, tomater og vann i en kasserolle. La det småkoke uten lokk i ca. 3–4 minutter.
  2. Varm taco shells og skjær opp grønnsakene.
  3. Fyll tacoskjell med Vegetarian Taco mix og server med Tomatillo & green chili sauce og koriander. Tilsvarer som ferdig rett ca. 300 g kjøttdeig.
  4. TIPS: Bruk tomatene som er til overs til en god tomatsaus! Kok 2–3 dl av tomatene med 1/2–1 pressed hvitløksbåt, smaksett med 1 krm salt, 1/2 krm malt sort pepper og 2 krm sukker.
  5. La alt småkoke i ca. 5 minutter.
  6. Fyll en Santa Maria Wrap med soyafarsen og tilbehøret.