Varm brie med himmelsk druechutney!

Varm brie med himmelsk druechutney!
6 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min

Ingredienser

  • 0,5 beger røde druer
  • 1 pære
  • 0,5 dl valnøtter
  • 3 ss honning
  • 0,5 dl sukker
  • 1 dl vann
  • Fersk timian
  • 2 brieoster à 200 g

Slik gjør du

  1. Del druene på midten og finhakk pære og valnøtter. Ha alt i en liten kjele sammen med honning, sukker og vann. La det koke opp under omrøring på lav varme. Ha i noen blader med fersk timian på slutten.
  2. Ta en tørr stekepanne og stek brien til den har fått litt farge før du snur den forsiktig. Server osten på et fat med litt chutney på toppen. Pynt gjerne med noen timiankvister. Dette er en fin dessert, men passer også godt på et lunsjbord.