Torsk og rekecurry

Torsk og rekecurry
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

40-60 min
Herlige orientalske dufter gjemmer seg under ostelokket og sim, sala, bim! Nesten så enkel er denne fiskeretten og så utrolig god.

Ingredienser

  • 500 g reker
  • 500 g torskefilet
  • 1 ts salt
  • 2 båt hvitløk
  • 2 ss tomatpuré
  • 2 ts karri
  • 1 dl melk
  • 2 dl kremfløte
  • 2 dl hvitost

Slik gjør du

  1. I stekeovn 225 °C i ca 20 minutter.
  2. Smør en ildfast form.
  3. Skrell rekene og del torskefileten i mindre biter. Legg dette i formen og dryss på salt.
  4. Bland sammen presset hvitløk, tomatpuré, karri, melk og fløte. Hell dette over fisken og dryss på ost. Stekes midt i ovnen.
  5. Serveres med kokt ris iblandet f eks grønne erter eller en grønnsalat.