Torsk carpaccio

Torsk carpaccio
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

> 60 min
- servér til forrett, tapasbordet eller lunsj!

Ingredienser

  • 300 gr torsk (sushikvalitet)
  • 100 gr parmesan
  • 0,5 dl pinjekjerner
  • 40 gr ruccula
  • 1 ss olivenolje
  • salt
  • 0,5 stk sitron

Slik gjør du

  1. Frys fisken. Legg den så til tining, og når torsken er halvfrossen bruker du en skarp kniv og skjærer den i tynne skiver. Fordel fisk over ett stort fat.
  2. Rist pinjekjernene i tørr stekepanne til de har fått litt farge. Dryss olivenolje, salt, pepper og litt sitronsaft på fisken. Bruk gjerne ett zestjern og strø over sitronskall – det blir både vakkert og godt!
  3. Fordel salaten over fisken. Legg på skiver med parmesan og pinjekjerner.