Tacosnacks med kjøttdeig, jalapeños og smak av hvitløk

Tacosnacks med kjøttdeig, jalapeños og smak av hvitløk
8 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
En mettende snack fylt av smaker som er typiske for det meksikanske kjøkkenet. Skjær i biter og server umiddelbart når de er ferdige. Dersom det ønskes sterkere smak kan ekstra jalapeños serveres sammen den med varme snacksen.

Ingredienser

  • 0,5 pose wrap tortilla original
  • 1 pose taco spicemix hot
  • 250 gr kjøttdeig
  • 0,5 ss margarin
  • 0,5 ss vann
  • 3 eggehviter
  • 2 dl revet ost
  • 3 ts rød jalapeno
  • 0,5 ts bordsalt
  • 0,5 dl philadelphiaost

Slik gjør du

  1. Brun kjøttdeig i margarin.
  2. Tilsett kryddermiks og vann. Rør om og kok uten lokk i 5 minutter.
  3. Visp eggehvitene til hardt skum i en bolle i ca. 2 minutter og tilsett salt.
  4. Legg 4 tortillaer på plate, og skjær ut kakestykker.
  5. Strø over revet ost, kjøttdeig og jalapeño.
  6. Smør ut philadelphiaosten og eggehvite over alle bitene.
  7. Gratiner på 200 grader i ca. 4 minutter til de har fått fin farge er est opp.