Tacopizza

Tacopizza
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Nordmenn spiser gjerne taco eller pizza på fredager. Dermed må jo denne tacopizzaen være en ekte fredagpizza! Knasende godt og herlig enkelt

Ingredienser

  • 4 stk pizza tortilla
  • 1 stk pizza saus
  • 3,5 dl revet ost
  • 1 ss matolje
  • 400 gr kjøttdeig
  • 1 pose tacokrydder
  • 35 gr ruccolasalat
  • 16 stk nacho chips

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 250 grader. Fordel ca 2 ss pizza saus, per pizza. Toppes med ost, men bruk bare halvparten av osten til basen. Resten legges på nachosen.
  2. Varm opp oljen i en stekepanne og brun kjøttdeigen. Tilsett kryddermix og la det steke et par minutter.
  3. Fordel tacokjøttdeigen over pizzaene og legg fire nachos på hver pizza, fordel resten av osten.
  4. Stekes i 5-8 minutter, eller til osten smelter og har fått farge.
  5. Toppes med Pizza Topping og ruccula. Serveres med en god salat.