Tacopai med rød jalapeño, tomater og sterk salsa

Tacopai med rød jalapeño, tomater og sterk salsa
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

40-60 min
Denne sterke tacopaien er god å servere med en enkel grønn salat. Hvis du ønsker en mildere pai, kan du bytte ut den sterke salsaen med Santa Maria Tex Mex Chunky Salsa Medium.

Ingredienser

  • 1 stk ferdig paideig eller bruk din egen oppskrift
  • 400 gr kjøttdeig
  • 2 stk tomater
  • 2 ss matolje
  • 2 ss rød jalapeno
  • 1 pose taco spice mix
  • 100 gr revet ost
  • 1 krukke chunky salsa hot
  • 3 stk egg
  • 2 dl melk

Slik gjør du

  1. Smør en ildfast form med margarin.
  2. Kjevle eller trykk paideigen ut i formen. Prikk deigen med en gaffel.
  3. Sett formen i kjøleskapet i ca. en time. Forhåndsbak deretter paiskallet på 175 grader i ca. 15 minutter.
  4. Brun kjøttdeigen i matolje. Tilsett Taco kryddermiks og Chunky salsa. Rør om og kok uten lokk i 5-10 minutter. Legg opp i paiskallet.
  5. Bland egg og melk og hell det over kjøttdeigen. Topp med skivet tomat, jalapeño og revet ost.
  6. Bak paien på 175 grader i 45-60 minutter.