Tacograteng

Tacograteng
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Klar for en ny vri på tacoen?

Ingredienser

  • 1 ts tacokrydder
  • 600 gr kjøttdeig
  • 2 ss olje
  • 1 stk gul løk
  • 1 dl vann
  • 500 gr kokt pasta penne
  • 1 boks mais
  • 2 dl revet ost
  • 1 kvaster persille

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 150 °C
  2. Varm opp matolje i en stekepanne og fres kjøttdeigen sammen med tacokrydderet og hakket løk
  3. Tilsett vann og la det småkoke i 3–4 minutter
  4. Finn deretter frem en ildfast form og legg kjøttdeig, pasta, mais, ost og strimlet persille lagvis
  5. Stek gratengen i ovnen på overvarme til den er gyllenbrun, ca. 10 minutter