Svingode hamburgere med coleslaw

Svingode hamburgere med coleslaw
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Sommeren er høysesong for grillkos og late dager i hagen. Prøv denne svingode hamburgeren neste gang du griller!

Ingredienser

Svingode hamburgere

  • 1 stk indrefilet av svin
  • salt og pepper
  • 1 stk appelsin, bruk saften
  • 1 neve timian, finhakket
  • 4 ss olivenolje

Coleslaw:

  • 1 grønt eple
  • 1 beger creme fraiche
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ts sukker
  • salt og pepper

Fyll:

  • 4 skiver fersk ananas
  • 4 ss barbequesaus
  • blandet salat
  • 4 hamburgerbrød

Slik gjør du

  1. Beregn ca 300 g kjøtt pr voksne og 100 g pr barn. Bland alle ingrediensene til kryddermiksen og smør det over svinefileten. Legg fileten på grillen og vend ofte slik at det ikke brenner seg. La ligge på indirekte varme til det er gjennomstekt (ca. 30 min). Legg ananasskiver på grillen.
  2. Lag eplecoleslaw av raspet eple, creme fraiche, finhakket hvitløk, sukker og salt og bland den godt.
  3. Smør barbequesaus på hamburgerbrødet, legg så på litt salat, eplecoleslaw og grillede ananasskiver og topp med skivet indrefilet av svin. Sett på hamburgerlokket og nyt noe svinaktig godt!!