Svinekjøtt med pasta og blåmuggost

Svinekjøtt med pasta og blåmuggost
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
En enkel hverdagsrett med gode smakskombinasjoner.

Ingredienser

  • 400 g fersk tagliatelle
  • 600 g ytrefilet av svin
  • olje
  • 0,5 purre i skiver
  • 1 boks hermetiske røde bønner
  • 3 dl matfløte
  • 150 g blåmuggost
  • 0,5 ts salt
  • 0,3 ts pepper

Slik gjør du

  1. 1. Kok pastaen som anvist på pakken.
  2. 2. Skjær ytrefilet av svin i strimler. Varm litt olje i en stekepanne og brun kjøttet i flere omganger.
  3. 3. Skyll og avrenn bønnene. Fres purre og bønner i 2-3 minutter i en stekepanne med litt olje. Sett til side.
  4. 4. Hell matfløte i stekepannen og tilsett blåmuggost. Rør om til osten har smeltet. Ha kjøtt, purre og bønner tilbake i stekepannen. Smak til med salt og pepper.