Svin Tikka Pita

Svin Tikka Pita
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Forandring fryder, som kjent. Så hvorfor ikke forandre til noe indisk? Tikka masalasaus er tilgjengelig i de fleste butikker over hele landet. Den består av løk, olje, tomatpuré og forskjellige krydder.

Ingredienser

  • 4 stk skinkebiff
  • 4 ss margarin /olje til steking
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 4 stk pitabrød
  • 1 stk løk i ringer
  • 12 skive slangeagurk
  • 4 stk salatblad
  • 8 ss tikka masala saus
  • 4 ss yoghurt naturell

Slik gjør du

  1. Krydre biffene og stek på middels varme i en panne, ca. 2 minutter på hver side. Varm gjerne pitabrødene litt i stekeovn eller brødrister.
  2. Bland Tikka Masala-saus og yoghurt.
  3. Legg grønnsaker og skinkebiff sammen med sausen inn i pitabrødene. Server straks.