Spicy biffsnadder med fargerike grønnsaker

Spicy biffsnadder med fargerike grønnsaker
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Biffsnadder med friske grønnsaker.

Ingredienser

  • 1 pakke strimlet biffsnadder, 350g
  • 1 ss olivenolje
  • 0,5 rød chili
  • 2 fedd hvitløk
  • 0,5 squash
  • 1 rød paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 rødløk
  • 3 ss soyasaus
  • 6 dl kokt Eldorado pasta
  • 1 neve frisk oregano til servering

Slik gjør du

  1. Kok pasta. Finhakk chili og hvitløk. Del opp squash, paprika og løk i grove biter. Gjerne i litt forskjellige former – det blir fint!
  2. Varm en stor stekepanne med olje. Ha i kjøttet og la det bli brunt på høy varme i ca. 2 minutter. Ha i grønnsaker og la det steke sammen med kjøttet i ca. 5 minutter. Tilsett pasta og soyasaus. Bland godt sammen og server med frisk oregano.
  3. Strimlet biffsnadder er en av SPARs Middagsfavoritter og du finner denne i din lokale SPAR-butikk.