Spareribs på grillen

Spareribs på grillen
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min

Ingredienser

  • 1 kg spareribs av lam og svin (med marinade)
  • 1 stilk cherrytomater
  • 50 g parmesan
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk oransje paprika

Slik gjør du

  1. Grill lammekjøttet ca. 10 minutter på begge sider. Lammet kan være litt rødt i midten. Svinekjøttet stekes/grilles til det er gjennomstekt (beregn ca. 5 minutter ekstra for svinekjøtt)
  2. Del paprikaene på midten og fjern kjernen, men behold stilken. Pensle med litt olje og grill i ca. 5 minutter på hver side
  3. Grill tomatene hele i ca. 10 minutter
  4. Høvle over parmesan ved servering. Servér nygrillet spareribs med bønnesalat og grillede grønnsaker