Spareribs med chillimarinade

Spareribs med chillimarinade
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

> 60 min
Sommeren er høysesong for grillkos og late dager i hagen. Prøv denne deilige oppskriften på spareribs neste gang du griller!

Ingredienser

  • 2 grillribber, store
  • 2 stk hvitløksfedd, knust
  • 2 ss spisskummen
  • 2 ss salt
  • 2 ts chillipulver
  • 1 ts tørket oregano
  • 8 ss honning
  • 4 ss rødvinseddik
  • 4 ss olivenolje

Slik gjør du

  1. Legg kjøttet i en ildfast form, bland alle ingrediensene til marianaden og og hell den over kjøttet. Masser det godt inn og dekk formen med folie. La kjøttet marinere natten over i kjøleskapet.
  2. Før grilling lar du kjøttet stå en time i romtemperatur før du griller det på middels varm grill i ca 30 min. Pensle godt med marinaden hele tiden. Server med grillede grønnsaker!