Sommerlige reker

Sommerlige reker
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Sommerfavoritten over alle sommerfavoritter!

Ingredienser

  • 2 kg reker (ca. 500g per person)
  • 400 g kokte poteter (kalde)
  • 1 hjertesalat
  • 0,5 agurk
  • 4 stilker stangselleri
  • 1 rødløk
  • 4 skiver godt brød
  • 2 avokado
  • Salt
  • 1 sitron

Slik gjør du

  1. Skrell rekene, men spar gjerne noen med skall til pynt. Del potetene i mindre biter og ha i en bolle. Vask grønnsaker og kutt dem i strimler. Grill brødet i en stekepanne til det blir varmt og gyldent. Mos avokadoen med en gaffel og smak til med salt og litt sitronsaft. Smør avokadomos på brødskivene og servér sammen med salaten.
  2. Pynt med noen hele reker og vips – retten er klar til servering!