Kyllingwraps

Kyllingwraps
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Kyllingfilet er lett og god sommermat - prøv denne varianten!

Ingredienser

  • 1 ferdiggrillet kylling
  • 1 boks salatbønner
  • 1 boks kidneybønner
  • 2 ss olivenolje
  • 1 fedd hvitløk
  • 0,3 rød chili
  • Saft fra en lime
  • 8 tortillalefser
  • 1 boks snøfrisk
  • 2 avokado
  • 1 bunt vårløk
  • 1 potte koriander
  • Salt
  • Pepper

Slik gjør du

  1. Del opp kyllingen i mindre biter. Om du liker skinnet så behold det på, det er mye smak der! Bland sammen bønner og olivenolje. Bruk en gaffel og knus bønnene lett sammen med oljen. Det skal ikke bli mos, men litt klissete. Rasp eller finhakk hvitløk og chili og ha det i sammen med limesaft, salt og pepper.
  2. Bland godt sammen med bønnene. Smør Snøfrisk på tortillaen og fordel deretter kylling og bønnesalsa over. Del avokado i skiver og bland inn finhakket vårløk. Legg koriander på toppen. Brett sammen som en wrap eller rull.