Skalldyrtacos

Skalldyrtacos
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Håndpillede reker i smaker typisk for det meksikanske kjøkkenet. Server gjerne den lettlagde rekerøren sammen med guacamole og salat i Taco Shells.

Ingredienser

  • 2 ss matolje
  • 2 stk hvitløksfedd
  • 0,5 stk rødløk
  • 400 gr reker uten skall
  • 1 dl taco saus
  • 1 pakke tacoskjell
  • 0,5 stk salat
  • 2 stk avocado
  • 1 pose guacamole mix

Slik gjør du

  1. Fres hvitløk og rødløk i matfettet.
  2. Tilsett Taco Sauce og kok i ca. 2 min. Legg i rekene og la alt bli gjennomvarmt.
  3. Kjør avokadoen i foodprosessoren. Rør inn guacamolemiksen.
  4. Server i Taco Shells sammen med salat, rekefyll og guacamole.