Sild med løk, tyttebær og potet

Sild med løk, tyttebær og potet
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Julesild hører selvsagt julen til.

Ingredienser

  • 1,5 dl vann
  • 1,5 dl eddik
  • 1 dl sukker
  • 1 gul løk
  • 4 fileter spekesild
  • 0,5 dl tyttebær
  • 2 kokte poteter
  • Frisk gressløk til pynt

Slik gjør du

  1. Kok vann, eddik og sukker til sukkeret er løst opp. Skjær løken i ringer og la den trekke i den varme laken i 10 minutter. Del opp silden i mindre biter. Skjær de kokte potetene i tynne skiver. Legg potet, sild, tyttebær og løk lagvis i ett glass eller i en bolle. Ha over laken. Pynt gjerne med frisk gressløk!